inzicht en ontspanning

Werken aan verandering door inzicht. Dat is waarbij ik je als coach kan ondersteunen. Weer lekker in je vel zitten, daar werken we naar toe. Leren omgaan met situaties die je nu als lastig ervaart.

Wanneer je te lang bent doorgelopen. Te veel van jezelf hebt gevraagd. Er zo veel gebeurt in jouw leven dat het te veel is om toe te laten. Of nu tijd en aandacht nodig heeft om te kunnen verwerken.

Dan is een pas op de plaats, ontspanning en meer in contact komen met jouw lichaam en soms ook ondersteuning wat je misschien nodig hebt. De combinatie van coaching en ontspanning kan die vorm van ondersteuning zijn….

Inzicht in jezelf en de situatie kan  jou helpen om in beweging te komen en een veranderingsproces plaats te laten vinden.  Maar om inzichten te kunnen krijgen en daar ook nog iets mee te doen, daarvoor is ruimte en een voldoende ontspannen uitgangspunt nodig.

Door middel van coaching in combinatie met massage en/ of Reiki werken we aan zowel inzicht als ontspanning. Naast ontspanning zorgt een massage of reiki behandeling ook voor meer contact met jouw lichaam. Het helpt jou te onderzoeken wat er in jouw lichaam leeft, te luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft en los te laten wat je in jouw lichaam vast hebt gehouden. Daarnaast ondersteunt het de bewustwordingsprocessen die je doormaakt.

Binnen een sessie kunnen we massage (over kleding heen) of Reiki een plek geven.  Massage (op de blote huid of over kleding heen) en coaching kunnen ook afgewisseld worden in losse sessies. We bespreken met elkaar waar jouw behoefte ligt en wat de mogelijkheden zijn.

Een gecombineerde sessie duurt ongeveer twee uur en kost 80 Euro Een losse coach sessie kost 60 Euro en duurt anderhalf uur. Massages zijn er in verschillende lengtes, zie daarvoor de tarieven.

Praktijk voor coaching en massage