Klant reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Anneke on Oh Life

Vanmiddag een heerlijke massage van Wendy ontvangen.Gastvrij, warm, liefdevol, kundig, aandacht genieten!!Voor herhaling vatbaar!!Dank,dank!

by Adeline on Oh Life
massage and coaching for Autism

Since a few years already, Wendy have been making an absolute excellent job working with our son who has autism, and coaching us parents for our daily needs on how to approach each problem with a concrete solution. From her huge experience, there is nothing she can not handle and help with.
Wendy is also a fantastic masseuse, her intuitive massages are just divine, she knows so well how to help with pain and relieve tensed body.

by Nancy Lijten on Oh Life
Hoe drukke meisjes stil werden...

Ik ken Wendy al mijn hele leven en dat maakt mij wellicht wat minder objectief, maar ik zou nooit een goede review geven als ik niet enthousiast was.
Wendy is vorige week bij mij thuis geweest om mij kennis te laten maken met Shantala massage, zodat ik dit kan gaan toepassen op mijn dochtertje. Mijn beide meisjes waren erg druk tot Wendy begon met mij te masseren. Ze zaten gebiologeerd te kijken en werden rustig van het aanblik. Wendy heeft een soort serene rust over zich, dat gecombineerd met haar 'toverkracht' handen, haar onverdeelde aandacht en de kwaliteit om écht naar je te luisteren maken haar tot een zeer bijzonder persoon. Mijn dochtertje heeft in ieder geval duidelijk haar voorkeuren, want zij wil niets liever dan door Wendy gemasseerd te worden. En mama..... mama maakt snel een afspraak voor wat me-time!

by Hanneke on Oh Life

Met haar massages is Wendy 'n meesteres in het geven van haar aandacht aan lichaam en ziel. Zij doet het zo persoonlijk en liefdevol, dat je echt bij jezelf komt. 'n Fantastische ervaring in je healingproces.

by Wally uit Ede on Oh Life

Als ervaringsdeskundige op het gebied van het ontvangen van verschillende soorten ontspanningsmassages (4 jaar bij een eigen vaste masseuse, bij een lieve vriendin en bij diverse sauna's) vind ik de massage die ik in de zomer van 2014 van Wendy van Eijk kreeg tot nu toe de beste. Ik wens haar alle geluk van de wereld bij het opzetten van haar eigen massagepraktijk! (september 2014)

by Pieter on Oh Life

" De massage van Wendy bracht mij volkomen onverwacht bij een hele diepe emotie; ik voelde ruimte en vertrouwdheid om dit helemaal toe te laten en te voelen wat er te voelen was; ik voel nu opluchting en dankbaarheid." " Van de hele massage heb ik enorm genoten; de buikmassage aan het eind voelde als helend en genot van de allerhoogste soort."  (september 2014)

by Quirine on Oh Life

"Ik heb onlangs voor het eerst een massage van Wendy mogen ontvangen. Haar massages zijn voor mij het beste te omschrijven als: 'Een liefdevolle warme omhelzing van levensenergie.'

 

Praktijk voor coaching en massage